Comenzile plasate în intervalul 3 - 6 Mai se vor procesa și expedia dupǎ data de 7 Mai. Sărbători cu bucurii!  

Stiai Ca ProtectFIX este o Protectie Eficienta impotriva Caderii si Efractiei?

Stiai Ca ProtectFIX este o Protectie Eficienta impotriva Caderii si Efractiei?
Protecția ferestrelor ProtectFIX este unică, deoarece este primul sistem de montaj pentru protecție împotriva căderii și efracției de pe piață!

Securitate din interior! Protecția ferestrelor ProtectFIX este perfect potrivită pentru protecția împotriva căderii ferestrelor inalte, până la podea și a fost testată în conformitate cu ghidul ETB folosind metoda impactului pendular. Chiar și în cărămida Poroton T8 (rezistență la compresiune 6) și betonul celular PP2, inovația ProtectFIX trece testul.

Securitate din exterior! În plus, protecția ferestrelor ProtectFIX protejează ferestrele și ușile împotriva efracției și are clasa de rezistență la efracție RC2 - așa cum confirmă testul din materialele de construcție menționate mai sus.

Totul dintr-o singură sursă! Conform testului, protecția ferestrei ProtectFIX poate fi utilizată numai în combinație cu diblul pentru cadru multifuncțional MFR și șurubul pentru tocul ferestrei FBS-Z și este disponibilă în două seturi pentru diferitele latimiale ramei tamplariei. ProtectFIX este produsul de securitate la alegerea dvs. chiar și cu o distanță mică la margini de numai 35 mm. Găsiți detalii în prospect și rapoarte de testare.

instalare protectFix

Economisiți timp și bani printr-o instalare simplă și rapidă! Deoarece nu este necesară umplerea rezistentă la presiune, omiteți lucrările suplimentare de asamblare. Prin simpla agățare în șurubul de construcție a ferestrei din exterior, protecția ferestrei CELO ProtectFIX poate fi montată ulterior. Vedeți toți pașii de montare în videoclipul de instalare .
Siguranță completă cu CELO ProtectFIX!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!