Membrane

Afiseaza: 1-24 din 31 produse

 Filtre

Benzile bariere de vapori pentru etanșarea ferestrelor sunt materiale utilizate pentru a crea o barieră impermeabilă împotriva vaporilor de apă și a infiltrării aerului în jurul ferestrelor. Acestea sunt adesea utilizate în construcția și renovarea clădirilor pentru a îmbunătăți eficiența energetică și pentru a preveni problemele legate de condensul și pierderea de căldură.

Benzile bariere de vapori sunt de obicei fabricate din materiale rezistente la apă și la aer, cum ar fi poliesterul sau polipropilena, și sunt acoperite cu un adeziv puternic pe partea din spate pentru a le fixa ferm pe suprafețele înconjurătoare ale ferestrelor. Ele sunt instalate în jurul ramei ferestrei, pe laturile, deasupra și dedesubtul acesteia, pentru a crea o etanșare completă.

Prin crearea unei bariere eficiente împotriva vaporilor de apă și a aerului, benzile bariere de vapori ajută la prevenirea condensului și a infiltrărilor de aer, îmbunătățind confortul termic al locuinței și reducând costurile de încălzire și răcire. De asemenea, contribuie la prevenirea deteriorării structurii clădirii cauzate de umiditatea excesivă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!