Sistem Hidroizolatie La Balcon Deschis

Sistem Hidroizolatie La Balcon Deschis
 Suprafața balconului sau a terasei trebuie pregătită corespunzător. Mai întâi se curăță de praf și murdărie grosieră.






Pentru a întări substratul și a crește aderența următoarelor straturi, vom impregna substratul curățat cu o Amorsa de penetrare.






După ce amorsa s-a uscat complet și eventualele găuri din suport au fost reparate, vom crea o sapa de panta pantă. Panta minimă ar trebui sa fie de 2%.





Îndepărtăm parțial folia de acoperire de pe toate Picuratoarele de Balcon Si Terasa astfel încât părțile perforate să fie fără folia de protectie. Scurtăm profilele la lungimea necesară. Imbinarea profilelor se face cu un rost de cca 3 mm; Conexiunea a 2 profile se realizeaza prin lipirea piesei de imbinare cu adezivul de metal transparent Crystal; pentru capatul profilului (atunci cand se termina in perete sau nu) se foloseste Piesa de Capat.





Zona perforata a profilului picurator de balcon se etanseaza cu banda de etansare butilica cu impaslitura, Butylband, iar ulterior se poate face hidroizolatia si pestea aceasta zona cu hidroizolatia flexibila bicomponenta Aquamat Elastic (la aplicarea hidroizolatiei se  foloseste o plasa de armare, care se inglobeaza in aceasta, cu scopul de a asigura o grosime uniforma de cca 2mm a stratului de hidroizolatie)




La imbinarea balconului cu peretele, se foloseste o banda de imbinare rezistenta la exterior (pe baza de cauciuc flexibil) ca si Joint Sealing Tape; Aceasta banda se inglobeaza in hidroizolatie.





Pe balconul cu picuratoarele si banda de imbinare perete/placa montate se aplica treptat al doilea strat de sapa hidroizolatoare Aquamat Elastic pe toata suprafata .






Lipim placile rezistent la inghet de hidroizolatia intarita cu adeziv corespunzator, flexibil. Pentru o lucrare de durata se recomandă a monta placajul cu rost >3mm, iar adezivul ar trebui sa fie de clasa C2TES1, de exemplu Isomat AK-22.




După ce adezivul s-a întărit (cel puțin 24 de ore), se curata rosturile (fara a folosi cutit / cutter, etc) si se trece la operatiunea de chituire;






Vom umple rostul de la joncțiunea balconului cu peretele, unde poate apărea dilatarea, cu etansat permanent flexibil cu fungicide antifungice și rezistență la radiații UV, de exemplu Soudaseal 215LM.





De asemenea, folosim etansantul Soudaseal 215LM si pentru a sigila rostul de contact dintre picurator și placajul ceramic.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!