Capace de Gard

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre
Capacele ceramice klinker sunt unul dintre cele mai bine selectate si elegante finisaje pentru garduri, rolul principal este nu numai estetica, ci si sa ofere gardurilor un caracter si stil unic. in plus, capacele au un scop util, adica protejeaza impotriva infiltrarii apei in interiorul stalpilor de gard, ceea ce opreste deteriorarea. Capacele noastre au marginile rotunjite care „taie” fluxul de apa, prevenind in acelasi timp petele care se pot forma pe stalp.

Compania King Klinker este cunoscuta pentru gama sa larga de produse din klincher, elementele de gard fiind un segment important. Acest brand ofera o gama larga de dimensiuni si culori ale acestor produse - puteti alege intotdeauna cea mai buna optiune pentru tipul dvs. de gard, designul culorilor fatadei si gardurile. Nu numai ca sunt disponibile intotdeauna modele patrate obisnuite, ci si Capace atipice King Klinker care au un design special. Acestea sunt utilizate pe scara larga pentru a proteja toate tipurile de garduri și pentru a da stalpilor de gard un aspect placut din punct de vedere estetic.
Este important de stiut ca capacele ceramice King Klinker sunt facute din klincher de inalta calitate. Este produs folosind soiuri de argila refractara, care se disting printr-o temperatura de sinterizare crescuta. Pentru aceasta se folosesc cuptoare speciale, temperatura la care poate ajunge la o mie cinsi sute de grade Celsius. Datorita utilizarii unor astfel de tehnologii se obtine un material perfect sinterizat cu o structura omogena. Practic nu există cavitati si goluri interne, motiv pentru care palariile de legatură King Klinker sunt atat de puternice si durabile.
Toate acestea se reflecta in cel mai bun mod asupra caracteristicilor tehnice ale produselor din klincher, deoarece acest material este capabil sa reziste la sarcini foarte grele, isi pastrează aspectul si rezistenta curata pentru o lunga perioada de timp. Prin urmare, nu este surprinzator faptul ca palariile de garduri de la marca King Klinker sunt atat de populare. Aceasta este o investitie excelenta in designul exterior al casei dvs. si o oportunitate de a economisi bani pentru intretinerea gardurilor si de a intarzia reparatiile de zeci de ani.
Palariile King Klinker pot fi folosite in orice climat. Faptul este ca se disting prin caracteristici tehnice remarcabile care le permit să fie utilizate intr-o gama larga de diferente de temperatura. Prin urmare, suprafetele decorate cu capacele King Klinker nu vor servi doar zeci ci sute de ani. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!