Capace de Gard

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre
Capacele ceramice klinker sunt unul dintre cele mai bine selectate si elegante finisaje pentru garduri, rolul principal este nu numai estetica, ci si sa ofere gardurilor un caracter si stil unic. in plus, capacele au un scop util, adica protejeaza impotriva infiltrarii apei in interiorul stalpilor de gard, ceea ce opreste deteriorarea. Capacele noastre au marginile rotunjite care „taie” fluxul de apa, prevenind in acelasi timp petele care se pot forma pe stalp.

Compania King Klinker este cunoscută pentru gama sa largă de produse din clincher, iar unul dintre tipurile sale populare este pălăriile de garduri. Acest brand oferă o gamă largă de dimensiuni și culori ale acestor produse - puteți alege întotdeauna cea mai bună opțiune pentru tipul dvs. de gard, designul culorilor fațadei și gardurile. Nu numai că sunt disponibile întotdeauna modele pătrate obișnuite, ci și pălării speciale King Klinker care au un design special. Acestea sunt utilizate pe scară largă pentru a proteja toate tipurile de garduri și pentru a da stalpilor de gard un aspect plăcut din punct de vedere estetic.
Este important de stiut că pălăriile ceramice King Klinker sunt făcute din clincher de înaltă calitate. Este produs folosind soiuri de argilă refractară, care se disting printr-o temperatură de sinterizare crescută. Pentru aceasta se folosesc cuptoare speciale, temperatura la care poate ajunge la o mie cinsi sute de grade Celsius. Datorită utilizării unor astfel de tehnologii se obține un material perfect sinterizat cu o structură omogenă. Practic nu există cavități și goluri interne, motiv pentru care pălăriile de legătură King Klinker sunt atât de puternice și durabile.
Toate acestea se reflectă în cel mai bun mod asupra caracteristicilor tehnice ale produselor din clincher, deoarece acest material este capabil să reziste la sarcini foarte grele, își păstrează aspectul și rezistența curată pentru o lungă perioadă de timp. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că pălăriile de garduri de la marca King Klinker sunt atât de populare. Aceasta este o investiție excelentă în designul exterior al casei dvs. și o oportunitate de a economisi bani pentru întreținerea gardurilor și de a întârzia reparațiile de zeci de ani.
Palariile King Klinker pot fi folosite in orice climat. Faptul este că se disting prin caracteristici tehnice remarcabile care le permit să fie utilizate într-o gamă largă de diferențe de temperatură. Prin urmare, suprafețele decorate cu capacele King Klinker nu vor servi doar zeci ci sute de ani. 

Suport clienti Luni <> Vineri 9.00 - 17.00

0756778626 0755424249 vanzari@bricopoint.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!