Noul Surub IPS-H 55 Pentru Fixari In Termoizolatii

Noul Surub IPS-H 55 Pentru Fixari In Termoizolatii

Noul Surub IPS-H Pentru Fixari In Termoizolatii

Noul șurub de izolare IPS-H este un șurub special pentru fixarea directă în plăci izolatoare din fibre de lemn și izolații perimetrale. Acesta extinde gama cuprinzătoare de izolații CELO pentru sistemele compozite de izolare termică (ETICS) și fațadele izolate în continuare. Descoperă întreaga gamă AICI!
Fără punți termice:
Surubul de izolație IPS-H este montat direct în materialul izolator și, prin urmare, asigură fixarea fără punți termice. La fel ca toate produsele de izolație CELO, acest produs se remarcă și prin „cea mai bună calitate a nailonului”: un corp realizat din nailon armat cu fibră de sticlă, rezistent la îmbătrânire, la intemperii și la UV. Capul său plat cu inel de etanșare EPDM se adaptează optim la suprafață, de exemplu denivelările unei fațade tencuite.

Extrem de rapid:
Datorită vârfului ascuțit, șurubul de izolație IPS-H poate fi înșurubat direct în plăci izolatoare din fibră de lemn sau izolație perimetrală - chiar dacă plăcile sunt tencuite! Fără găurire prealabilă - asta înseamnă economii enorme de timp!  

Simplu :
Montați șurubul de izolare IPS-H rapid și ușor cu unitatea TX 25 și fixați benzile de conectare la perete, plinte sau capacele cornișei într-o singură etapă folosind pre-asamblare. Folosind un șurub din PAL, lămpile, semnele, detectoarele de mișcare sau cutiile poștale pot fi atașate cu ușurință la capul șurubului de izolație IPS-H.
montaj 1: FIXARE UN ELEMENT (TABLA, FLASHING, PROFIL, ETC) PE TERMOIZOLATIE

procesul de instalare
montaj 2: FIXARE UN ELEMENT USOR ( numar casa, placute, etc ) PE TERMOIZOLATIE (folosind un surub Ø 3,5mm)

procesul de instalare
Utilizabil cu: șurub Ø 3,5 mm; Lungimea șurubului Ls = 10 mm + grosimea elementului fixat


Disponibil in 7 culori:
Culorile se potrivesc cu cele mai obișnuite culori pentru tablă - pentru un aspect grozav, potrivindu-vă profilele de conectare la perete!

Convinge-te și comandă aici geanta cu mostre gratuite:

Vezi Produsele

Alte informatii, datele tehnice sunt disponibile AICI în Flyer.

sursa: celofixings.com
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!