Scafe pentru Led

Afiseaza: 1-17 din 17 produse

 Filtre

La Bricopoint gasesti detaliile care completeaza stilul locuintei tale. Scafele decorative sunt un bun exemplu. Acestea sunt fabricate din polistiren extrudat si se monteaza pe perete, in apropierea tavanului, la aproximativ 7-15 centimetri de plafon.

Acestea pot fi folosite si pentru ascunderea tevilor din casa, insa principala lor utilizare a scafelor decorative pentru tavan este alta. Ele sunt folosite pentru a ascunde corpuri de iluminat cu banda LED sau lumini inteligente menite sa-ti inunde camera intr-o lumina ambientala si placuta datorita faptului ca lumina se reflecta de pe tavan cu o distribuire uniforma. Umbrele si lumina orbitoare, deranjanta, dispar, iar lumina blanda schimba complet ambianta.

Scafele decorative interioare pentru lumina indirecta sunt solutia pentru o lumina ambientala perfecta. Iti recomandam sa acoperi interiorul profilului cu un strat de banda reflectorizanta adeziva sau cu staniol pentru a amplifica puterea luminoasa a ledurilor, dar si pentru a opri lumina sa treaca prin partea inferioara a profilului.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!