Terca Coltar Ceramic Klinker Armis Cotton White 215/102 x 65 x 14mm

22,13 RON
Amenajarile cu placaj ceramic klinker cresc valoarea locuintei prin aspectul lor elegant. Gama Armis are forme si texturi moderne, caracteristica principala a produselor fiind suprafata neteda.

Coltarul Terca contribuie la transformarea amenajarii intr-o capodopera arhitecturala.
Imaginea este cu titlu de prezentare si pot exista diferente de nuanta.
La comanda

Data de livrare: Joi, 04.04.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 65715042 Ai nevoie de ajutor? 0755424249 / 0756778626
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
  • 100% originalitate
Produsele ceramice Terca au rolul de a seduce ochiul privitorului, datorita capacitatii lor de a reinventa o fatada sau un interior intr-un mod spectaculos. Mai mult decat atat, amenajarile cu produse ceramice Terca cresc valoarea locuintei.
  • 100% performanta
Caramizile de fatada Terca aplicate pe un perete dublu (cu două randuri de zidarie) ajuta la o izolare exterioara mult mai buna. Combinate cu un material izolator, ele formeaza o bariera veritabila impotriva temperaturilor scazute sau crescute si au o durata de viata de aproximativ 150 de ani
  • 100% argila arsa pentru 0% intretinere
Realizate din argila, apa si foc, produsele ceramice Terca sunt 100% sigure si lipsite de elemente nocive, perfecte pentru sanatatea familiei tale si a mediului inconjurator.
  • 100% durabilitate
Material de constructii ecologic, natural, caramida este obtinuta prin arderea argilei in cuptoare, la temperaturi de peste 1000 de grade C. Este rezistenta la ciclurile de inghet-dezghet si, spre deosebire de alte materiale pentru fatada, nu se decoloreaza in timp. Odata instalata, o fatada din caramida aparenta dureaza cel putin 100 de ani, in mod normal fara a necesita niciun fel de interventie in primii 25 de ani.
  • 100% varietate de modele si culori
Cu peste 100 de nuante si finisaje, o gama variata de formate, o multitudine de moduri de tesere a caramizilor de fatada, creativitatea este nelimitata.
  • 100% confort
Fatada din caramida actioneaza ca un izolator termic, contribuind la mentinerea casei dumneavoastra calduroasa iarna si racoroasa vara. in plus, caramida are si calitati de izolator fonic.

Tip produs: Coltar

Grosime (mm): 14 mm

Lungime: 215/102 mm

Gama: Armis

Design: Modern

Consum pe M de muchie (buc): 13 (calculat cu rost de 10 mm), 15 (calculat fara rost)

Latime: 65 mm

Greutate: 0.65 kg

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!