AUSTROTHERM

AUSTROTHERM

Avand la baza tehnologia si calitatea austriaca, Austrotherm Com SRL, detine in Romania facilitati de productie pentru polistiren expandat si extrudat; Pe langa termoizolatii, Austrotherm produce si profile pentru fatada, intr-o gama impresionanta, de la ancadramente pentru usi si ferestre, solbancuri si cornise, chei de bolta si capiteluri, la pietre de basaj si multe altele. Acestea sunt rezistente la incovoiere, se prelucreza usor si pot fi utilizate atat in restaurarea cladirilor vechi, permitand mentinerea stilului arhitectural, cat si pentru constructiile noi, conferindu-le un aspect special.
Vezi mai multe produse
Baumit

Baumit

Baumit este lider in domeniul materialelor de constructii, datorita experientei, produselor moderne de inalta calitate, dinamismului, inovatiei, viziunii si a conceptelor de marketing orientate catre viitor!
Vezi mai multe produse
CAPAROL

CAPAROL

Gama de produse fabricate şi comercializate acoperă sectorul vopselelor lavabile de interior şi exterior, amorse, tencuieli structurate, lacuri şi lazuri, tapete şi produse decorative speciale, vopsele epoxidice pentru pardoseli, sisteme de nuanţare computerizată pentru vopsele, lacuri şi tencuieli, termoizolatii si adezivi.
Vezi mai multe produse
CEMACON

CEMACON

Produs în România

Suntem mândri că putem aduce pe piața din România o cărămidă aparentă produsă local, în fabrica CEMACON din județul Sălaj, fiind obținută cu cea mai nouă tehnologie din Europa. Astfel, oferim un produs cu calități estetice și proprietăți mecanice deosebite la un preț extrem de accesibil.

Creată împreună cu arhitecții

Prin faptul că propunem o soluție estetică alternativă pe piața fațadelor din România, înțelegem că ne asumăm și responsabilitatea în ceea ce privește modul cum vor arăta orașele de mâine, pentru generațiile care vin. De aceea, am ales să concepem cărămida aparentă CEMACON împreună cu cei care au expertiză în estetica clădirilor: arhitecții.

Vezi mai multe produse
Dakota

Dakota

Productia Dakota cuprinde camine, capace, gratare, dibluri, rigole, trape.
Vezi mai multe produse
dekor

dekor

Dekor fabrica o gama de scule de mana utilizate in finisajele din constructii; produsele au un raport calitate / pret foarte bun. 
Vezi mai multe produse
EDMA

EDMA

Sculele EDMA sunt dedicate tencuielilor, zugravilor, gresierilor, lucratorilor de podele, acoperisilor, constructorilor de fatade, zidarilor, peisagistilor.
Uneltele manuale oferite pentru aceste diferite meserii răspund în mod specific nevoilor meșterului în diferitele faze ale șantierelor sale.
Vezi mai multe produse
EJOT

EJOT

EJOT oferă o gamă largă de elemente de prindere inovatoare, cum ar fi șuruburi pentru metal și plastic, piese din plastic fabricate și metalice, precum și o gamă completă de elemente de fixare pentru acoperiș și pentru fixarea materialelor termoizolante la exteriorul si interiorul cladirilor.
Vezi mai multe produse
Fabrica de Profile

Fabrica de Profile

Fabricade profile este un producator care fabrica o gama extinsa de profile decorative care se pot utiliza in finisajele de la interior si exterior.

Vezi mai multe produse
Fibran

Fibran

La ora actuală este al 3-lea producător European de polistiren extrudat și se bucură de un leadership indubitabil în domeniul termoizolațiilor, al fonoizolațiilor.
Vezi mai multe produse
Giorgio Graesan

Giorgio Graesan

Finisajele Giorgio Graesan sunt în special utilizate datorită proprietăților specifice de a valorifica reflexia luminii și de a reda privirii suprafețe cu adevărată valoare artistică. Aceasta garantie și contopirea între fantezie, culoare, îndemânare manuală și tehnologie de ultimă oră produce rezultate deosebite, oferind o experiență pozitiva pentru cei care își personalizează spațiul interior cu produsele Giorgio Graesan.
Vezi mai multe produse
heller

heller

Portofoliul de produse Heller Tools include o selecție largă de soluții de înaltă calitate pentru utilizatorii profesioniști. Gama de produse include burghie cu ciocan, burghie pentru beton și piatră, precum și unelte diamantate, burghie pentru lemn, burghie pentru metal, burghie universale și speciale, dălți, lame de ferăstrău circular, unelte multifuncționale și burghie
Vezi mai multe produse
helopal

helopal

Helopal este un producator de glafuri pentru interior si exterior; gama de solutii include produse din pal, marmura compozita si aluminiu.
Vezi mai multe produse
Holz Technic by rothoblass

Holz Technic by rothoblass

 HOLZ TECHNIC este o marcă Rothoblaas care oferă produse pentru construcții din lemn canalului de distribuție și clienților săi de mai bine de 10 ani.

Gama de produse include feronerie, materiale de izolare pentru etanșeitate la aer și la apă, soluții de reducere acustică și unelte pentru prelucrarea lemnului.
 
Vezi mai multe produse
isomat

isomat

Isomat produce si ofera o gama larga de produse de tehnologie avansata grupate in 6 categorii principale:

  1. Materiale Hidroizolante
  2. Vopsele & Tencuieli
  3. Adezivi & Chituri
  4. Materiale Pentru Reparatii
  5. Aditivi Pentru Betoane & Mortare
  6. Pardoseli
Vezi mai multe produse
Isover

Isover

Saint-Gobain ISOVER creează soluții eficiente de izolare termică și acustică pentru construcții eficiente energetic

Vezi mai multe produse
KING KLINKER

KING KLINKER

Gama de produse King Klinker include soluții complete pentru clădiri în orice stil, de la plăci de fațadă în culori bogate, la sisteme de scări și glafuri, până la elemente de mobilier stradal, care include, printre altele, copertine sau accesorii pentru gard.
 
 
Vezi mai multe produse
KNAUF

KNAUF

Knauf vă oferă mai mult decât materiale de construcții, soluții pentru toate tipurile de amenajări, fie că sunteți arhitect, montator sau beneficiar.
Vezi mai multe produse
KNAUF INSULATION

KNAUF INSULATION

Knauf Insulation se numără printre cei mai mari producători din lume de soluții de izolație. Producător al unei game largi de materiale izolante, Knauf Insulation se poziționează strategic și oferă soluții pentru toate tipurile de aplicatii.
Cu o experiență de peste 40 de ani și o dezvoltare rapidă, Knauf Insulation este una dintre cele mai respectate companii globale din industria izolațiilor.

Vezi mai multe produse
KOELNER

KOELNER

Oferta Koelner include în principal: Ancore lipite și mecanice, elemente de fixare ușoare, Elemente de fixare pentru izolare termică pentru fațadă, Fixarea izolației acoperișului plat, Spume și etanșanți, șuruburi, șuruburi autoforante, Imbinari de tamplarie Corzi, lanțuri și accesorii, produse din sârmă, Oferta de retail (blistere, ambalare bucata, pachete comerciale, ambalaje transparente, sortiment de greutate)
Vezi mai multe produse
KOPOS

KOPOS

KOPOS KOLIN a.s este producator de materiale pentru instalatii electrice fabricate din plastic si metal
Vezi mai multe produse
MAPEI

MAPEI

De-a lungul anilor, Mapei s-a dovedit un partener cheie pentru orice persoană care activează în industria construcțiilor și a creat mii de produse specifice, ale căror proprietăți și caracteristici se potrivesc tuturor nevoilor.
Mapei are produse de oferit pentru fiecare sector al industriei construcțiilor, propunând produse și soluții care garantează o ductilitate sporită și economii de materiale și energie.
Vezi mai multe produse
Neo Tools

Neo Tools

NEO este o linie de varf in categoria uneltelor de mana, ideala pentru utilizatorii cu asteptari ridicate in ceea ce priveste calitatea materialelor, fiabilitatea, ergonomia si chiar estetica si modernitatea; produsele grupate sub acest brand inglobeaza materiale speciale gen oteluri tratate, aliaje speciale Cr-Vn, Cr-Mo, placarea cu titaniu sau cu Teflon, manere rezistente la actiunea factorilor chimici, a uleiurilor minerale si lubrifiantilor si la cea a factorilor mecanici.
Vezi mai multe produse

Lista marci

Lista marci

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!