isomat Membrana Hidroizolanta Lichida Hibrida pe Baza Poliuretanica si Elastomerica pentru Terase, Isoflex Hybrid

109,67 RON
Membrana hidroizolanta lichida hibrida pe baza poliuretanica si elastomerica pentru terase, Isoflex hybrid, Isomat
ISOFLEX HYBRID este ideal pentru hidroizolarea teraselor, acoperișurilor curbate etc. Constituie o soluție simplă și sigură pentru hidroizolarea detaliilor acoperișului, cum ar fi colțurile, muchiile și îmbinările dintre diferitele materiale adiacente, precum și fisuri izolate. În plus, poate fi folosit ca vopsea rece datorită reflexiei solare ridicate.
Ambalaj Variante:
Stoc Limitat
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 0225/1.1.4 Ai nevoie de ajutor? 0756778626 / 0755424249
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Download (1)
  • Review-uri (0)

Descriere Membrana hidroizolanta lichida hibrida pe baza poliuretanica si elastomerica pentru terase, Isoflex hybrid, Isomat

ISOFLEX HYBRID este o membrana hidroizolanta lichida, elastomerica hibrida, pe baza de rasini acrilice si poliuretanice, pentru terase.

Are aderenta excelenta pe suporturi diverse, cum ar fi betonul, lemnul, metalul si orice tip de membrana hidroizolanta si se aplica chiar si pe suporturi neregulate (nu neaparat plana).

Dupa intarire, formeaza o membrana continua, elastica, hidroizolanta, permeabila la vapori, fara rosturi sau imbinari, oferind:  

  • Elasticitate ridicata.

  • Rezistenta ridicata la intemperii si imbatranire.  

  • Grad de alb cu durata mare de viata si reflexie solara.  

  • Imbunatatirea eficientei energetice a cladirii prin scaderea temperaturii terasei.

  • Rezistenta la apa baltita.

Este certificate cu marcaj CE ca produs de protectie a suprafetei betonului, conform EN 1504-2. Certificat Nr. 2032-CPR-10.11.

Domenii de aplicare ISOFLEX HYBRID este ideal pentru hidroizolarea teraselor, acoperisurilor curbate etc. Constituie o solutie simpla si sigura pentru hidroizolarea detaliilor acoperisului, cum ar fi colturile, muchiile si imbinarile dintre diferitele materiale adiacente, precum si fisuri izolate. In plus, poate fi folosit ca vopsea rece datorita reflexiei solare ridicate.

Caracteristici tehnice ISOFLEX HYBRID
Culori: alb
Densitate: 1.40 kg/l
Alungire la rupere: 550%

Permeabilitate la Vaporii de apa: Sd = 0.59 m (EN ISO 7783-2: Clasa I-permebil la vapori de apa, Sd < 5) Absorbtie capilara de apa: 0.01 kg/m2 ·h 0.5 (EN ISO1062-3: W3 scazuta, w < 0.10 kg/m2 ·h 0.5 )
Aderenta : 2.90 N/mm2 (EN 1542, Cerinta pentru sisteme flexibile fara trafic : 0.8 N/mm2 )
Imbatranirea artificiala: Trece (fara umflaturi, (EN 1062-11, fisuri sau dupa 2000 h) exfolieri)
Reactia la foc: Euroclas F (EN 13501-1)
Vascozitate: 30.000 mPa.s (EN ISO 2884-2)
Timp de uscare la +20 grade C: 2 h (la atingere) (EN ISO 2811-1)
Timp de reacoperire la +20 grade C: 18 h (la atingere) (EN ISO 2811-1)

Mod de utilizare:
1. Pregatirea suportului Suportul trebuie sa fie uscat, curat, fara grasimi, particule libere, praf etc. Toate gaurille existente in beton trebuie reparate.

Suportul este apoi pregatit cu amorsa speciala ISO-PRIMER consum de aprox. 200 g /m2 .

2. Aplicarea
a) Etansarea totala a suprafetei Imediat dupa uscarea amorsei se aplica ISOFLEX-HYBRID cu pensula sau cu rola in 2 straturi, consum 0.5-0.75 kg/m2 /strat, in functie de suport. Cel de-al doilea strat se aplica in cruce dupa ce primul se usuca. In zonele cu fisuri severe se recomanda armarea ISOFLEX-HYBRID cu o banda de 10 cm latime din plasa din fibra de sticla (65 g / m²) sau din fibre de poliester (30 g / m²) de-a lungul fisurilor. Dupa ce amorsa s-a uscat, primul strat de ISOFLEX-HYBRID este aplicat de-a lungul fisurilor si, cat timp este proaspat, plasa din fibra de sticla cu latimea sau banda de poliester este incorporata longitudinal. Apoi, doua straturi de ISOFLEX-HYBRID sunt aplicate pe intreaga suprafata. Consum: 1,0-1,5 kg / m², in functie de suport. In cazul unor fisuri dense, multiple care apar pe toata suprafata, se recomanda armarea riguroasa a membranei ISOFLEX-HYBRID cu benzi din fibra de sticla (65 g / m²) sau fibre de poliester (30 g / m²). Benzile trebuie sa se suprapuna intre ele cu 5-10 cm. In detaliu, dupa uscarea amorsei, un prim strat de ISOFLEX-HYBRID este aplicat la fel de lat ca si armatura, cat este in stare proaspata, se incorporeaza banda din plasa din fibra de sticla sau fibra de poliester. Se repeta aceeasi procedura de aplicare pe suprafata ramasa. Doua straturi suplimentare de ISOFLEX-HYBRID sunt aplicate pe intreaga suprafata.

Consum: aproximativ 2,0-2,5 kg / m², in functie de suport si de tipul armaturii.

b) Etansarea locala a fisurilor In acest caz, amorsa se aplica pe suport doar pe fisuri pe o latime de 10-12 cm. Dupa ce stratul de amorsa s-a uscat, se aplica primul strat ISOFLEX-HYBRID si, cat timp este in stare proaspata, se incorporeaza longitudinal o plasa din fibra de sticla de (65 g / m²) sau o banda din fibre de poliester (30 g / m²) de 10cm latime. Doua straturi suplimentare ISOFLEX-HYBRID sunt aplicate de-a lungul fisurilor, acoperind complet armarea.

Consumul: aproximativ 200-250 g / m lungime de fisuri. Instrumentele trebuie curatate cu apa, cat timp ce ISOFLEX-HYBRID este inca proaspat.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni <> Vineri 9.00 - 17.00

0756778626 0755424249 vanzari@bricopoint.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!