isomat Membrana Hidroizolanta Lichida Elastomerica pentru Terase ISOFLEX-T25 5kg

-30%
164,22 RON 115,43 RON
Membrana Hidroizolanta Lichida Elastomerica pentru Terase, ISOFLEX-T25 este ideala pentru hidroizolarea teraselor, acoperisurilor curbate etc. Este o solutie simpla si sigura pentru hidroizolarea detaliilor acoperisului, cum ar fi colturile, marginile si imbinarile dintre diferitele materiale adiacente, precum si fisuri izolate. De asemenea, poate fi utilizat ca vopsea rece pentru terase, gratie reflectantei ridicate a radiatiei solare si coeficientului ridicat de emisie la radiatii infrarosii.

Alege Ambalaj: 5 kg


La comanda

Data de livrare: Joi, 20.06.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 0201/1.1.5 Ai nevoie de ajutor? 0755424249 / 0756778626
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Download (1)
 • Review-uri (0)
ISOFLEX-T25 este o membrană hidroizolantă lichidă, elastomerică, pe bază de apă, pentru terase. Are aderență excelentă pe suporturi diverse, cum ar fi betonul, lemnul, metalul și orice tip de membrană hidroizolantă și se aplică chiar și pe suporturi neregulate (nu neapărat plană).
După întărire, formează o membrană continuă, elastică, hidroizolantă, permeabilă la vapori, fără rosturi sau îmbinări, oferind:
 • Durabilitate excepțională, chiar și în condiții extreme de temperatură.
 • Elasticitate ridicată.
 • Rezistență ridicată la intemperii și îmbătrânire.
 • Grad mare de alb și reflexie solară.
 • Îmbunătățirea eficienței energetice a clădirii prin scăderea temperaturii terasei.
 1. Suportul Suportul trebuie să fie uscat, curăţat de grăsimi, materiale în descompunere, praf, ş.a. Eventualele gauri, sparturi din beton trebuie reparate. Urmează o grunduire a suprafeţei cu grundul special ISO-PRIMER, cu un consum de circa 200 g/m2 .
 2. Aplicarea – Consum
 • a) Hidroizolarea generală a suprafeţei ISOFLEX-T25 se aplică cu bidineaua sau trafaletul în două straturi, după uscarea grundului. Al doilea strat se aplică încrucişat şi după ce se usucă şi devine accesibil primul. În zonele cu fisuri mari se recomandă consolidarea locală a membranei de ISOFLEX-T25 cu bandă din fibră de sticlă (65 g/m2 ) sau material poliesteric (30 g/m2 ), cu lăţime de 10 cm. În acest caz, urmează, după uscarea grundului, o aplicare a unui strat de ISOFLEX-T25 în lungul fisurilor şi atâta timp cât acesta este proaspăt, se pune banda din fibră de sticlă sau material poliesteric. În continuare urmează 2 straturi succesive de ISOFLEX-T25. Consum: 1,0-1,5 kg/m2 , în funcţie de suport. În cazul existenţei de fisuri dese şi multiple, se recomandă întărirea generală a membranei de ISOFLEX-T25 cu benzi din fibră de sticlă (65 g/m2 ) sau material poliesteric (30 g/m2 ), de lăţime 100 cm, care se suprapun la 5-10 cm. În acest caz urmează după uscarea grundului, aplicarea de ISOFLEX-T25 pe o suprafata egala cu banda de armare şi atâta timp cât este încă proaspăt se aplica banda din fibră de sticlă sau material poliesteric. În acelaşi mod continuă aplicarea şi pe restul suprafeţei. În continuare urmează 2 straturi succesive de ISOFLEX-T25, care acoperă complet armătura. Consum: 2,0-2,5 kg/m2 , în funcţie de suport şi de tipul armăturii.
 • b) Hidroizolarea locală a fisurilor În acest caz, grunduirea suprafeţei se face numai pe lungimea fisurilor şi pe lăţime de 10-12 cm. După ce se usucă grundul, urmează o aplicare de ISOFLEX-T25 şi atâta timp cât acesta este proaspăt se aplică banda din fibră de sticlă (65 g/m2 ) sau material poliesteric (30 g/m2 ), cu lăţime de 10 cm. În continuare urmează 2 aplicări succesive de ISOFLEX-T25 în lungimea fisurilor, care vor acoperi complet armătura. Consum: 200-250 g/m lungime fisură.

Tip produs: Hidroizolatie Lichida

Utilizare: Exterior

Utilizat pentru: Terasa

 • Fise Tehnice

 • fisa tehnica ISOFLEX-T25

  Descarca
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!