Chituri Pentru Reparații

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Dacă vrei să te ocupi personal de repararea caroseriei și ești în căutarea unor produse de înaltă calitate, cu specificații care se pretează nevoilor tale, la BRICOPOINT vei găsi mai multe tipuri de chit pentru astfel de aplicații.

Oferind o gamă largă de chituri pentru reparații, BRICOPOINT îți completează colecția de produse și instrumente dedicate lucrărilor din atelierul auto și a celor tip hobby sau DIY, la prețuri mai mult decât rezonabile.

Chit auto

În catalogul de produse BRICOPOINT vei găsi cu ușurință chit pentru reparații destinat industriei auto, cu ajutorul căruia poți interveni la nivelul componentelor de caroserie pentru uniformizare și remodelare.

Ușor de aplicat și cu o aderență remarcabilă, chitul de reparație își găsește funcționalitatea în mai multe proiecte legate de mașini și reparații din domeniul auto.

Este un produs care nu trebuie să îți lipească din garaj dacă vrei să rezolvi eficient suprafețele afectate de rugină sau deteriorate ca rezultat al solicitărilor mecanice.

Chit fibră de sticlă

Rugina, coroziunea și solicitările mecanice lasă o amprentă vizibilă pe suprafețele din metal, lemn, beton și mase plastice. Pentru o astfel de reparație, un chit cu fibră de sticlă poate fi produsul de care ai nevoie.

Eficient în cazul perforațiilor cu diametru mare, chitul este potrivit inclusiv pentru suprafețele expuse frecării și se întărește foarte rapid.

Lucrările de reparații din atelierul auto devin mai ușoare și mai productive atunci când folosești produse a căror calitate și eficiență este garantată de folosirea celor mai bune tehnologii în etapa de fabricare, așa cum sunt chiturile de la BRICOPOINT!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!