Magazin Pentru Construcţii

Cosul meu

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Garantie si retur produse

1. Garanție

Toate produsele comercializate de BRICOPOINT SRL sunt originale și beneficiază de garanția producătorului.

2. Retur produse

Conform legislației românești în vigoare, renunțarea la cumpărare prin denunțarea unilaterală a contractului se poate face în termen de 14 zile de la primirea produsului și este aplicabilă doar consumatorilor clienți persoane fizice care au achiziționat produsul la distanță respectând condițiile O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului.

Încheierea contractului de vânzare-cumpărare are loc în momentul emiterii facturii fiscale (acest document ține loc de contract conform legislației românești) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmării automate de primire a comenzii.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit, fără să prezinte modificări fizice, lovituri, zgârieturi, etc).

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face în cel mult 14 zile de la data denunțării și numai prin transfer bancar.